VIDEO Plantaţie de cannabis, descoperită într-o locuinţă din judeţul Giurgiu

O cultură indoor, de peste 500 de plante de cannabis, a fost descoperită, duminică, de poliţişti şi procurori DIICOT într-o locuinţă din Giurgiu.

2547 afișări
Imaginea articolului VIDEO Plantaţie de cannabis, descoperită într-o locuinţă din judeţul Giurgiu

Plantaţie de cannabis, descoperită într-o locuinţă din judeţul Giurgiu

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, împreună cu procurorii DIICOT Giurgiu, au făcut, duminică, patru în judeţul Giurgiu, într-un dosar de trafic de droguri.

În urma percheziţiilor, într-o locuinţă a fost descoperită o cultură indoor de cannabis formată din 504 plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare, precum si bunuri utilizate la dezvoltarea culturii.

De asemenea, în exteriorul imobilului au mai fost identificate 25 de plante cannabis aflate în vegetaţie.

„Din cercetările efectuate au rezultat indicii că respectivele patru persoane ar fi iniţiat din luna mai 2019 un grup infracţional, în scopul iniţierii şi dezvoltării de culturi de cannabis. În acest sens, acestea ar fi achiziţionat o locuinţă în judeţul Giurgiu, pe care ar fi modificat-o şi amenajat-o atât în interior, cât şi la exterior, exclusiv în scopul infracţional”, arată Poliţia Română, într-un comunicat de presă remis presei.

Cele patru persoane depistate vor fi duse la DIICOT Giurgiu, pentru audieri.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul IJJ Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici