PNL: Până acum nu avem niciun indiciu că ar putea fi o agresiune de natură politică în cazul Olteanu

PNL precizează că liderul organizaţiei Sector 5, Cristian Olteanu, a fost agresat de un grup de indivizi necunoscuţi, când ieşea din scara blocului unde locuieşte, liberalii menţionând că până acum nu au niciun indiciu care să conducă la ideea că ar putea fi vorba de o agresiune de natură politică.

17 afișări
Imaginea articolului PNL: Până acum nu avem niciun indiciu că ar putea fi o agresiune de natură politică în cazul Olteanu

PNL: Până acum nu avem niciun indiciu că ar putea fi o agresiune de natură politică în cazul Olteanu (Imagine: Mediafax Foto)

"Preşedintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu, a fost agresat, astăzi, 1 septembrie, de către un grup de indivizi necunoscuţi, în timp ce ieşea din scara blocului unde locuieşte. În urma incidentului, Cristian Olteanu a fost dus la spital, unde primeşte, în acest moment, îngrijirile necesare", potrivit PNL.

Liberalii menţionează că, până la această oră, nu au niciun indiciu care să conducă la ideea că ar putea fi vorba de o agresiune de natură politică.

Cristian Olteanu a fost lovit în cap cu o bâtă, în timp ce se afla pe strada Târgu Neamţ, agresorii fiind căutaţi de poliţişti, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Christian Ciocan a spus că incidentul de pe strada Târgu Neamţ a fost semnalat prin apel la 112, iar poliţiştii de la Secţia 25 au început cercetările în acest caz. El a precizat că în prezent poliţiştii îi caută pe agresori, iar după ce Cristian Olteanu îşi va reveni, vor lua o declaraţie de la acesta, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs agresiunea.

Liberalul Cristian Olteanu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), cu multiple fracturi craniene, leziuni suferite probabil în urma unei agresiuni, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Bogdan Popescu.

Medicul Bogdan Popescu a precizat că Olteanu este internat în Secţia de anestezie terapie intensivă a SUUB, starea lui fiind stabilă. Cristian Olteanu este conştient, iar medicii îi administrează tratament de specialitate, a precizat purtătorul de cuvânt al SUUB.

Cristian Olteanu, preşedintele PNL Sector 5, este tatăl fetiţei care a fost bătută de bona Lovinica Dinu, aceasta fiind condamnată definitiv, marţi, de către Tribunalul Bucureşti, la amendă penală de 1.000 de lei şi la plata sumei de 1.000 de lei cu titlul de daune morale, pentru lovire şi alte violenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici