Poiana Braşov: Din 16 decembrie se deschide sezonul de schi

Sezonul de schi din Poiana Braşov se va deschide oficial în data de 16 decembrie cu o serie de spectacole, cu toate că iubitorii de schi au luat deja cu asalt pârtiile de două săptămâni.

1138 afișări
Imaginea articolului Poiana Braşov: Din 16 decembrie se deschide sezonul de schi

Poiana Braşov: Din 16 decembrie se deschide sezonul de schi

Administratorii pârtiilor din Poiana Braşov vor face amenajările necesare pentru acest sfârşit de săptămână, când vor fi puse în funcţiune tunuri de zăpadă artificială pe mai multe pârtii.

Potrivit lui Ion Rufa, directorul general Ana Teleferic Braşov, pârtiile nu sunt încă suficient de bune, iar stratul de zăpadă în Poiana Braşov măsoară în jur de 20 de centimetri.

"Vineri, pârtia Bradul va fi pregătită cu zăpadă artificială pentru a primi turiştii, iar în 16 decembrie, de la ora 12.00, ne pregătim pentru deschiderea oficială a Winter Land-ului", a spus Rufa.

Tot în 16 decembrie, va fi inaugurat şi Centrul pentru Informare Turişti, va fi deschisă o expoziţie gastronomică şi va fi dat startul la concerte, concursuri pentru iubitorii sporturilor de iarnă şi a jocurilor de artificii.

Tarifele pentru tansportul pe cablu vor creşte în acest sezon cu 10-12% faţă de anul trecut, potrivit sursei citate.

În schimb, pârtiile din Predeal vor mai avea de aşteptat deoarece sezonul de schi va fi deschis oficial abia în 27 decembrie, cu toate că şi aici se schiază deja, stratul de zăpadă măsurând 25-30 de centimetri.

De asemenea, companiile de teleferic şi teleschi din Predeal au introdus abonamentul valabil pentru o zi la preţul de 120 de lei pentru cei care fac urcări repetate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici