Poliţia a reţinut un bărbat din Vaslui care şi-a bătut fiica, apoi şi-a OPĂRIT soţia cu apă fierbinte

Un bărbat de 40 de ani, din localitatea Fâstâci, judeţul Vaslui, a fost reţinut, sâmbătă seara, de poliţiştii, după ce şi-a bătut fiica, în vârstă de 17 ani şi a aruncat apă clocotită spre soţia sa. Femeia a ajuns la spital cu arsuri pe 15 la sută din corp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1836 afișări
Imaginea articolului Poliţia a reţinut un bărbat din Vaslui care şi-a bătut fiica, apoi şi-a OPĂRIT soţia cu apă fierbinte

Poliţia a REŞINUT un bărbat din Vaslui care şi-a bătut fiica şi şi-a opărit soţia cu apă fierbinte

Potrivit Poliţiei Judeţene Vaslui, scandalul în familia din satul Fâstâci, comuna Cozmeşti, a început vineri seara, când bărbatul de 40 de ani şi-a lovit fiica în vârstă de 17 ani, cu pumnul. Mama acesteia a încercat să o apere, moment în care agresorul a aruncat spre ea cu apă clocotită.

"A avut loc o dispută. Şi-a lovit fiica şi a aruncat în soţia sa, în vârstă de 36 de ani, cu apă clocotită. Femeia a fost dusă în Iaşi, la Chirurgie Plastică, iar fata a fost dusă la spital, după ce a primit o lovitură cu pumnul. Femeia a suferit arsuri pe mâini, picioare şi pe zona pieptului, undeva la 15% din suprafaţa corpului. Iniţial a fost transportată la spital la Vaslui şi apoi a fost trimisă cu ambulanţa la Iaşi ", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Agresorul a fost reţinut şi este cercetat pentru violenţă în familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici