Poliţia Capitalei caută o femeie de 81 de ani, dispărută de vineri. Care sunt SEMNALMENTELE ei

Poliţia Capitalei caută o femeie de 81 de ani, care a plecat vineri de acasă şi nu a revenit până în prezent, solicitând sprijinul cetăţenilor şi făcând publice semnalmentele acesteia.

427 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei caută o femeie de 81 de ani, dispărută de vineri. Care sunt SEMNALMENTELE ei

Poliţia Capitalei caută o femeie de 81 de ani, dispărută de vineri

Persoana dispărută se numeşte Valerica Prejneanu, este în vârstă de 81 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,75 m; greutate 65 - 70 kg; ochi albaştri; păr alb; faţa ovală; ten deschis. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni albi de pijama şi purta un batic negru cu flori.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la persoana dispărută sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici