Poliţia Capitalei cere sprijinul pentru identificarea unui bărbat care ar fi agresat două femei pe stradă: Una a ajuns la spital

Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru a identifica un bărbat bănuit că ar fi agresat în Sectorul 6 două femei, una fiind dusă la spital pentru îngrijiri. În ambele cazuri au fost audiate mai multe persoane şi au fost obţinute imagini de pe camere de supraveghere.

2511 afișări
Imaginea articolului Poliţia Capitalei cere sprijinul pentru identificarea unui bărbat care ar fi agresat două femei pe stradă: Una a ajuns la spital

Poliţia Capitalei cere sprijinul pentru identificarea unui bărbat care ar fi agresat două femei pe stradă. Una este în spital

În seara de 24 septembrie, prin apel 112, Secţia 25 Poliţie (Sector 6) a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat, fără a i se fura vreun bun. La intervenţia unui martor, agresorul a fugit, înformează Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au început cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

„La aceeaşi dată, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, că în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti, dar şi un echipaj de prim ajutor. Persoana a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele investigaţii a rezultat ca ar fi fost victima unei agresiuni”, mai anunţă Poliţia.

Ambele cauze sunt în cercetare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Totodată, au fost audiate mai multe persoane, fiind identificate şi camere de supraveghere de unde au fost obţinute imagini.

„Sunt exploatate toate informaţiile obţinute şi nu este exclusă nicio variată, inclusiv cea ca ambele persoane să fi fost agresate de unul şi acelaşi bărbat”, mai informează sursa citată.

Taguri:
poliţie,
agresiune,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici