Poliţia de Frontieră, despre accidentul de pe Podul Prieteniei: intervin şi utilaje din Bulgaria

Camionul înmatriculat în Turcia care a avut o explozie la o anvelopă şi apoi a blocat rutier Podul Prieteniei va fi scos şi cu ajutorul unor utilaje sosite miercuri dimineaţa din Bulgaria. Poliţia de Frontieră din România recomandă rute alternative pentru evitarea coloanei de la ieşirea din ţară.

2155 afișări
Imaginea articolului Poliţia de Frontieră, despre accidentul de pe Podul Prieteniei: intervin şi utilaje din Bulgaria

Poliţia de Frontieră, despre accidentul de pe Podul Prieteniei: intervin şi utilaje din Bulgaria

La ora transmiterii ştirii, traficul pe Podul Prietemiei din PTF Giurgiu este blocat pe ambele sensuri ca urmare a accidentului rutier, informează Poliţia de Frontieră Română.

La faţa locului se intervine pentru remedierea situaţiei şi redeschiderea traficului rutier.

De fapt, miercuri dimineaţă, in jurul orei 03:00, un autocamion înmatriculat în Turcia care se deplasa pe sensul de ieşire din Romania, a lovit un rost de dilatare din componenţa Podului Prieteniei, aflat pe partea bulgară.

Şoferul a pierdut controlul asupra ansamblului rutier, lovind parapeţii podului, ceea ce a dus la blocarea traficului pe ambele sensuri.

Din cauza faptului că există scurgeri de carburant, la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale din cadrul ISU Giurgiu.

Începând cu ora 05:55. la locul accidentului au ajuns şi utilaje din Bulgaria pentru eliberarea carosabilului.

Ţinând cont de această situaţie, Poliţia de Frontieră Română recomandă persoanelor care intenţionează să tranziteze PTF Giurgiu folosirea tuturor punctelor de frontieră deschise în regim internaţional de la frontiera cu Bulgaria.

La graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct, astfel: pe raza jud. Constanţa - PTF Vama Veche, PTF Ostrov, PTF Negru Vodă, PTF Lipniţa, P.T.F. Dobromir; pe raza jud. Călăraşi - PTF Călăraşi; pe raza jud. Giurgiu - PTF Giurgiu; pe raza jud. Teleorman - PTF Turnu Magurele, PTF Zimnicea; pe raza jud. Dolj - PTF Calafat, PTF Bechet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici