Poliţia îi avertizează pe şoferi asupra riscului căderii de pietre de pe versanţi, pe Valea Oltului

Poliţia Vâlcea recomandă prudenţă şoferilor care circulă pe Valea Oltului şi atrage atenţia asupra riscului căderii de pietre şi zăpadă de pe versanţi, în condiţiile în care luni s-a produs un accident după ce o şoferiţă a încercat să evite o zonă cu pietriş căzut de pe versanţi pe carosabil.

124 afișări
Imaginea articolului Poliţia îi avertizează pe şoferi asupra riscului căderii de pietre de pe versanţi, pe Valea Oltului

Poliţia îi avertizează pe şoferi asupra riscului căderii de pietre de pe versanţi, pe Valea Oltului (Imagine: Tudor Costi / Mediafax Foto)

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea le recomandă şoferilor care tranzitează DN 7 - Valea Oltului - să circule cu prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile atmosferice şi să păstreze o distanţă de siguranţă mai mare faţă de autovehiculele din faţă, în condiţiile în care există risc de căderi de pietre şi de zăpadă de pe versanţi pe carosabil.

Conform sursei citate, luni dimineaţă pe DN 7, la kilometrul 217, în zona Racoviţa, s-a produs un accident rutier după ce o şoferiţă care circula dinspre Râmnicu Vâlcea către Sibiu şi care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă a încercat să evite o zonă cu pietriş căzut de pe versant pe şosea. Maşina a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism, iar în urma impactului şoferiţa, în vârstă de 36 de ani, a suferit un traumatism la coloana vertebrală, fiind transportată la spitalul din oraşul Brezoi.

În urma accidentului, traficul rutier în zonă a fost restricţionat, circulându-se alternativ timp de aproximativ două ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici