Poliţia recomandă prudenţă şoferilor care se întorc din staţiunile montane

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române recomandă prudenţă şoferilor care se întorc, duminică, din staţiunile de pe Valea Prahovei, în condiţiile în care în aceste zone a început să ningă iar şoselele sunt aluneacoase.

1 afișare
Imaginea articolului Poliţia recomandă prudenţă şoferilor care se întorc din staţiunile montane

Poliţia recomandă prudenţă şoferilor care se întorc din staţiunile montane

"Pe Valea Prahovei a început să ningă şi se circulă în condiţii de carosabil umed şi vânt puternic. Le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să folosească luminile de întâlnire şi să mărească distanţa de siguranţă dintre autovehicule", recomandă Poliţia Rutieră.

Poliţiştii avertizează că pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, în zona kilometrului 105 - unde se execută lucrările de racordare la autostradă a şoselei de centură a municipiului Piteşti - este posibil ca traficul să se aglomereze, chiar dacă la amiază nu erau probleme legate de fluenţa circulaţiei.

"În această perioadă a anului foarte mulţi participanţi la trafic se deplasează în zonele rurale, obiectivele turistice fiind mai puţin vizate. Având în vedere faptul că vineri s-a circulat intens pe majoritatea drumurilor naţionale, avertizăm conducătorii auto că spre seară, pot apărea probleme legate de fluenţa traficului. De aceea le recomandăm să plece la drum din timp", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici