Poliţist din Capitală, reţinut după ce a primit mită

Un agent şef principal de la Secţia 10 de Poliţie din Bucureşti a fost reţinut de procurori pentru corupţie, după ce a primit mită, vineri, 2.000 de lei de la administratorul unei firme, informează Parchetul Capitalei.

615 afișări
Imaginea articolului Poliţist din Capitală, reţinut după ce a primit mită

Poliţist de la Secţia 10 din Capitală, reţinut pentru mită de 2.000 de lei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Marin Gheţu a fost reţinut pentru luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.

Anchetatorii au stabilit că poliţistul s-ar fi întâlnit în repetate rânduri cu denunţătoarea, administrator al unui local, căreia i-a cerut bani pentru a nu o amenda pentru încălcarea normelor referitoare la efectuarea unor renovări la imobilul în care funcţiona localul.

Totodată, poliţistul i-ar fi promis femeii că va interveni pe lângă funcţionari de la Primăria Capitalei pentru obţinerea avizelor necesare de construcţie pentru imobil.

"Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti", potrivit sursei citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici