Poliţist la spital după ce a fost bătut, în sediul Poliţiei, de un tânăr suspectat de furt

Şeful postului de poliţie din comuna argeşeană Mozăceni a ajuns, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, cu leziuni la faţă şi la spate, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele de un tânăr suspectat de comiterea unor furturi, pe care încerca să îl încătuşeze.

280 afișări
Imaginea articolului Poliţist la spital după ce a fost bătut, în sediul Poliţiei, de un tânăr suspectat de furt

Poliţist la spital după ce a fost bătut, în sediul Poliţiei, de un tânăr suspectat de furt (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, agent principal Laura Folea, iniţial agresorul a fost dus la postul de poliţie din Mozăceni, pentru audieri şi cercetări, fiind suspectat de comiterea mai multor furturi comise în localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La un moment dat, poliţiştii au vrut să plece cu tânărul la Poliţia oraşului Costeşti, pentru continuarea audierilor, iar acesta a încercat să fugă din sediul Poliţiei, apoi a devenit violent.

"În momentul în care şeful de post şi ajutorul acestuia erau în sediul Poliţiei cu suspectul, acesta din urmă a încercat să fugă din încăpere, iar un poliţist s-a aşezat în faţa uşii pentru a-l împiedica. Tânărul a trecut de poliţistul postat în faţa lui, dar a fost prins ulterior de şeful de post, care a încercat să-l încătuşeze. În acel moment, tânărul l-a lovit pe şeful de post cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi în spate", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Ea a precizat că în urma incidentului poliţistul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, suferind leziuni la cap şi la spate.

Ulterior, tânărul a fost imobilizat şi dus la audieri la Poliţia oraşului argeşean Costeşti, fiind cercetat pentru furt, ultraj, lovire şi alte violenţe şi posibil şi pentru vătămare corporală, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie poliţistul bătut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici