Poliţist protestatar: Ce, eram nebun să-l împuşc pe Băsescu?

Mihai Sârbu, din Dolj, este cercetat penal sub acuzaţia că ar fi venit înarmat la mitingul poliţiştilor. Agentul şef principal Mihai Sârbu este şef de post în comuna doljeană Tălpaş şi se numără, spun superiorii săi, printre poliţiştii care la sfârşitul lunii septembrie au plecat cu arma din dotare la mitingul de protest din Capitală.

41 afișări
Imaginea articolului Poliţist protestatar: Ce, eram nebun să-l împuşc pe Băsescu?

Poliţist protestatar: Ce, eram nebun să-l împuşc pe Băsescu? (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sunt poliţist de 27 de ani şi vechimea nu-mi permite să fac o asemenea gafă. Păi, ce, eram nebun să-l împuşc pe Băsescu? Vor să spargă oalele în capul nostru", se apără poliţistul.

Oamenii din Tălpaş, localitate aflată la extremitatea nordică a Doljului, la graniţa cu Gorj şi Vâlcea, îl ştiu pe agentul şef principal Mihai Sârbu de "nea Mihai poliţistu'" sau "domn comandant". E şef de post în comuna lor de 6 ani, de când Tălpaş nu mai este sat al comunei Fărcaş. "E poliţist bun şi tot timpul pe fază. Altfel zbura de aici", spune primarul Gheorghe Casiu, parcă apărându-l pe poliţist de acuzaţiile care i se aduc.

Citeşte mai multe despre declaraţia poliţistului protestatar pe www.evz.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici