Poliţiştii au prins un candidat prins că oferea băuturi alcoolice drept cadou electoral

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de coruperea alegătorilor unui candidat la Primăria Năvodari, pentru că ar fi oferit locuitorilor oraşului pungi, sticle cu băuturi alcoolice şi baloane.

1395 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au prins un candidat prins că oferea băuturi alcoolice drept cadou electoral

Candidat prins că oferea mită băuturi alcoolice

La data de 7 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în perioada 1-6 septembrie a. c., un candidat la alegerile locale ar fi oferit locuitorilor oraşului Năvodari pungi, al căror conţinut nu s-ar cunoaşte, sticle cu băuturi alcoolice şi baloane. Toate acestea ar fi avut însemnul electoral al unui partid şi ar fi fost oferite pentru a-i determina pe cetăţeni să voteze candidatul în cauză”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Năvodari au întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de coruperea alegătorilor.

Potrivit presei locale, persoana vizată este fostul primar al Oraşului, Nicolae Matei, care candidează din partea Partidului Neamul Românesc. Nicolae Matei a fost membru al PSD pana in februarie 2020

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici