Poliţiştii au reţinut 754 de permise de conducere în ultimele 24 de ore

Poliţiştii au constatat, în ultimele 24 de ore, 717 infracţiuni, 170 de persoane fiind surprinse înflagrant delict, iar pentru neregulile constatate în trafic au reţinut 754 de permise de conducere. Ei au aplicat peste 11.000 de sancţiuni în valoare de peste 4 milioane de lei.

853 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au reţinut 754 de permise de conducere în ultimele 24 de ore

Poliţiştii au reţinut 754 de permise de conducere în ultimele 24 de ore

”Poliţiştii au organizat, în cursul zilei de ieri, 215 acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Au fost constatate peste 700 de infracţiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au reţinut 754 de permise de conducere. La data de 1 februarie a.c., peste 8.400 de poliţişti au acţionat la nivel naţional pentru siguranţa cetăţenilor şi au intervenit la 2.806 evenimente, dintre care 2.312 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor, au fost constatate 717 infracţiuni, 170 de persoane fiind surprinse în flagrant delict”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 29 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 11.227 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 4.160.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 33.500 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 126 de infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 754 de permise de conducere şi retrase 186 de certificate de înmatriculare. Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici