Poliţiştii care îl ţineau pe Eugen Preda, identificaţi şi audiaţi - VIDEO

Cei doi poliţişti care apar în imaginile făcute publice de cotidianul "Gardianul" şi care îl ţineau pe Eugen Preda, în timp ce un altul, în civil, îl loveşte, au fost identificaţi şi sunt audiaţi la Poliţia Capitalei.

233 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii care îl ţineau pe Eugen Preda, identificaţi şi audiaţi - VIDEO

Poliţiştii care îl ţineau pe Eugen Preda, identificaţi şi audiaţi (Imagine: www.gardianul.ro)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că s-au făcut verificări referitor la echipa care a acţionat în zona respectivă. Sunt audiate cinci persoane care făceau parte din echipa prezentă la faţa locului în ziua respectivă, a declarat Ciocan.

Totodată, cei doi lucrători care apar în imagini au fost identificaţi şi sunt audiaţi.

"Cei cinci au confirmat că au participat la această actiune, noi ştim cine acţionează la un eveniment", a declarat Ciocan, care a adăugat că toţi poliţiştii care apar în imagini şi care fac misiuni în zonă sunt audiaţi.

Ciocan a precizat că nu s-a stabilit când s-a făcut înregistrarea pentru că imaginile nu sunt în posesia poliţiştilor.

Potrivit lui Ciocan, în legătură cu acest caz se derulează două anchete, una a Corpului de corpul al ministerului şi alta a Parchetului Judecătoriei Sectorului 6.

Poliţia Capitalei a sesizat luni, procurorul de caz în ancheta de la Plaza Mall, din februarie, şi va solicita de la cotidianul "Gardianul" imaginile publicate duminică în care apar două persoane îmbrăcate în uniforme de poliţist care îl ţin pe Eugen Preda, în timp ce un altul, în civil, îl loveşte.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici