Poliţiştii cercetează cazul unui bărbat care a căzut de la 20 de metri înălţime

Poliţiştii ieşeni au declanşat o anchetă în cazul morţii unui bărbat în vârstă de 45 de ani, care a căzut în golul dintre scările unui bloc, de la 20 de metri înălţime, în timp ce în holul de la parterul blocului mai mulţi locatari participau la o şedinţă cu administratorul imobilului respectiv.

7 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii cercetează cazul unui bărbat care a căzut de la 20 de metri înălţime

Poliţiştii cercetează cazul unui bărbat care a căzut de la 20 de metri înălţime (Imagine ProTv)

Bărbatul lucra, vineri seară, la renovarea unui apartament, iar locatarii care se aflau în holul blocului în momentul accidentului au povestit că mai întâi au căzut câteva bucăţi de materiale de construcţie, apoi au auzit o bufnitură puternică, când trupul bărbatului s-a izbit de ciment.

"Abia terminasem şedinţa cu locatarii, dar eram încă în hol, unde rămăsesem la discuţii cu câţiva oameni din bloc. Totul s-a petrecut rapid. N-am apucat decât să luăm o lumânare şi să sunăm la 112”, a spus Răzvan Luca, unul dintre martorii accidentului.

Un echipaj SMURD a sosit imediat la faţa locului, însă bărbatul era deja mort.

"Când am ajuns noi, pacientul era în stare de stop cardio-respirator. S-a declarat imediat decesul”, a declarat Diana Cimpoeşu, şeful Unităţii Primire Urgenţe din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs moartea bărbatului. După primele cercetări, poliţiştii au exclus varianta unei sinucideri sau a unei agresiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici