Poliţiştii din Prahova au reţinut un suspect în cazul copiilor împuşcaţi în cap

Poliţiştii din Prahova au anunţat, miercuri, că au reţinut pentru 24 de ore persoana care a tras marţi cu un pistol cu bile, în urma unui scandal în care doi tineri au fost împuşcaţi în cap.

1870 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii din Prahova au reţinut un suspect în cazul copiilor împuşcaţi în cap

Poliţiştii din Prahova au reţinut un suspect în cazul copiilor împuşcaţi în cap

„În urma probatoriului administrat, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore a persoanei care a utilizat fără drept o armă neletală”, au transmis miercuri poliţiştii.

Conform acestora, cercetările în caz caz continuă pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi două infracţiuni de lovire sau alte violenţe.

Cinci suspecţi au ajuns marţi la Poliţie în acest caz. De asemenea, oamenii legii au ridicat şi pistolul folosit.

Agresorii au vârste cuprinse între 15 şi 17 ani.

Aceştia ar fi avut o altercaţie pe strada George Topîrceanu, din Ploieşti, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile, au anunţat marţi poliţiştii.

La rândul lor, reprezentanţii Ambulanţei au afirmat că incidentul s-a produs în faţa unui liceu, unde doi băieţi de 16 ani şi 17 ani au suferit traumatisme cranio-cerebrale prin împuşcare. Ambii copii au ajuns la spital. Băiatul de 16 ani a suferit o contuzie latero-cervicală, iar cel de 17 ani un traumatism cranian minor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici