Pompierii au reuşit să salveze de la înec un pescar care a rămas blocat în mijlocul Jiului

Pompierii din judeţul Gorj au salvat, marţi, de la înec un pescar, care a ajuns în mijlocul râului Jiu, pe raza comunei Bâlteni, şi nu a mai reuşit să iasă din apă. Bărbatul a sunat la 112 şi a cerut ajutor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

386 afișări

ISU Gorj anunţă că două echipaje de pompieri din Târgu-Jiu şi Turceni au intervenit, marţi, în localitatea Bâlteni, pentru salvarea unui bărbat de 66 de ani. Aflat la pescuit, acesta a intrat în apă şi nu a mai putut ieşi. Bărbatul s-a oprit pe nişte pietre, în mijlocul râului Jiu, şi a sunat la 112.

„La faţa locului s-au deplasat un echipaj cu o ambarcaţiune din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu şi un echipaj cu o ambarcaţiune din cadrul Sectiei de Pompieri Turceni. Cu ajutorul unei ambarcaţiuni, colegii noştri au intervenit pentru salvarea bărbatului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Potrivit acestuia, bărbatul nu a fost rănit.

Taguri:
pescar,
înec,
pompieri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici