Ponta, copiilor din Mioveni:Sunt obişnuit să discut cu persoane chiar mai dificile decât Moş Crăciun

Premierul Victor Ponta le-a spus, miercuri seară, unor copii din Mioveni, judeţul Argeş, unde a participat la inaugurarea unui centru cultural-educativ, că este obişnuit să discute "cu persoane chiar mai dificile decât Moş Crăciun", el spunând că aşteaptă de la acesta "un buget".

336 afișări
Imaginea articolului Ponta, copiilor din Mioveni:Sunt obişnuit să discut cu persoane chiar mai dificile decât Moş Crăciun

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Prezent, miercuri seară, la Mioveni, unde a participat la inaugurarea unui centru cultural-educativ în care îşi vor desfăşura activitatea cluburile copiilor, premierul Victor Ponta le-a spus unor copii care i-au cerut să-i transmită lui Moş Crăciun că ei au fost cuminţi, că îi va spune Moşului numai lucruri frumoase despre ei.

"Sunt obişnuit să spun lucruri frumoase şi să discut cu persoane chiar mai dificile decât Moş Crăciun", le-a spus Ponta copiilor.

La inaugurarea centrului de la Mioveni premierul a afirmat că aşteaptă de la Moş Crăciun să îi aducă "un buget", pentru ca românii să simtă că începe un an mai bun.

"O să-mi ziceţi că am ajuns aşa de superstiţios să aştept de la Moş Crăciun, dar de la cine altcineva să aştept?", a adăugat premierul.

Victor Ponta a participat, miercuri seară, în oraşul Mioveni, la inaugurarea unui centru cultural-educativ în care se vor desfăşura activităţi extraşcolare. Construirea centrului cultural educativ din oraşul Mioveni a început în urmă cu aproximativ doi ani, primăria din localitate investind, din fonduri de la bugetul local, aproximativ 1,8 milioane de euro în acest centru, potrivit declaraţiilor reprezentanţilor Primăriei Mioveni.

Clădirea este compusă dintr-o sală de conferinţe, o sală de spectacole cu 176 de locuri, o sală de proiecţii, birouri şi săli pentru desfăşurarea cursurilor la care participă copiii înscrişi la Cluburile Elevilor din Mioveni.

În această clădire se vor desfăşura cercuri educative - teatru, dans modern şi popular, cultură şi civilizaţie engleză, desen şi arhitectură, şah, muzică, fanfară, sculptură în lemn, iniţiere în arta tradiţională - modelaj în lut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici