Ponta îi cere lui Pivniceru să demareze procedurile de numire a unui nou şef DNA şi procuror general

Premierul Ponta i-a cerut, sâmbătă, noului ministru al Justiţiei, Mona Pivniceru, să demaraze procedurile pentru propunerea unui nou şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, iar, de la 1 octombrie, a unui nou procuror general.

1583 afișări
Imaginea articolului Ponta îi cere lui Pivniceru să demareze procedurile de numire a unui nou şef DNA şi procuror general

Ponta îi cere lui Pivniceru să demareze procedurile de numire a unui nou şef DNA şi procuror general

"Sper ca în perioada imediat următoare, conform angajamentului pe care ni l-am luat faţă de Comisia Europeană, pe baza unei proceduri transparente, să declanşaţi procedura de propunere a unui nou şef la DNA şi, sigur, de la 1 octombrie, a unui nou procuror general", i-a spus Ponta lui Pivniceru, la prima şedinţă de Guvern a noului ministru.

Ponta a mai arătat că noul ministru va trebui să se asigure că justiţia funcţionează în interesul cetăţenilor.

"Rapoartele sunt importante, dar cel mai important este dacă sunt românii mulţumiţi de modul cum justiţia face cu adevărat dreptate", a afirmat premierul Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici