Ponta, întrebat dacă e de acord cu căsătoriile între homosexuali: Nu, societatea nu e pregătită încă

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că nu este de acord cu oficializarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, pentru că societatea nu este pregătită, dar este pentru înlăturarea disciminării acestora.

1856 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă e de acord cu căsătoriile între homosexuali: Nu, societatea nu e pregătită încă

Ponta, întrebat dacă e de acord cu căsătoriile între homosexuali: Nu, societatea nu e pregătită încă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat la Adevărul Live dacă este de acord cu oficializarea căsătoriilor între homosexuali, Ponta a răspuns: "Nu, cred că societatea nu este pregătită încă de aşa ceva, dar am fost de acord cu înlăturarea discriminării legată de orice fel de acest gen de apartenenţă".

Ponta a adăugat că acest subiect ar declanşa nişte discuţii demagogice şi nu ar fi acceptat în acest moment.

"Cred că acest subiect nu ar fi acceptat în acest moment şi va declanşa nişte discuţii demagogic populiste", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici