Ponta susţine că toate contractele de dezăpezire au fost încheiate anul trecut

Premierul Victor Ponta susţine că toate contractele de dezăpezire au fost încheiate anul trecut şi că în acest an nu a fost încheiat niciun astfel de contract.

79 afișări
Imaginea articolului Ponta susţine că toate contractele de dezăpezire au fost încheiate anul trecut

Ponta susţine că toate contractele de dezăpezire au fost încheiate anul trecut (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Firmele de deszăpezire au contracte încheiate de anul trecut. Nu s-a încheiat şi nu se încheie niciun contract acum", a spus Ponta la România TV.

Întrebat însă cum comentează informaţiile conform cărora, în Bacău şi în Vrancea, ar fi fost semnate contracte de dezăpezire la 23 şi 24 ianuarie 2014, doar Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) ar fi alocat 99 milioane lei din 215 milioane lei prin procedura negocierii fără un anunţ de participare, premierul a spus că va verifica acest lucru, că el ştie că încă din toamnă au fost începute procedurile, dar că au fost licitaţii la care nu s-a prezentat nimeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici