Ponta va fi începând de vineri la Jocurile Olimpice. El cere Finanţelor să dubleze premiile pentru sportivi

Premierul Victor Ponta se va afla, de vineri, la Londra, pentru a asista la mai multe competiţii şi la închiderea Jocurilor Olimpice, urmând să se întâlnească cu sportivii din delegaţia României şi să revină în ţară cel mai probabil luni, în acelaşi avion cu aceştia, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

988 afișări
Imaginea articolului Ponta va fi începând de vineri la Jocurile Olimpice. El cere Finanţelor să dubleze premiile pentru sportivi

Ponta va fi începând de vineri la Jocurile Olimpice. El cere Finanţelor să dubleze premiile pentru sportivi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Primul-ministru Victor Ponta se va afla, începând de vineri, la Londra, pentru ceremoniile de închidere ale Jocurilor Olimpice. Premierul se va întâlni cu sportivii din delegaţia României şi va asista la mai multe competiţii, dar şi la ceremonia de închidere. Cel mai probabil, el va reveni luni la prânz în ţară, în acelaşi avion cu sportivii români", au declarat sursele citate.

Acestea au precizat că sportivii români medaliaţi la Londra vor fi premiaţi, marţi, de Guvern, premierul Ponta cerând ministrului Finanţelor să găsească resurse pentru dublarea premiilor anunţate iniţial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici