Popoviciu: Nu sunt în spatele arestării lui Becali

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a declarat, vineri, în exclusivitate pentru revista Q Magazine, că nu are nicio legatură cu arestarea finaţatorului stelist Gigi Becali.

167 afișări
Imaginea articolului Popoviciu: Nu sunt în spatele arestării lui Becali

Popoviciu: Nu sunt în spatele arestării lui Becali (Imagine: MediafaxFoto)

"Nu sunt în spatele arestării lui Gigi Becali şi nu mă bucur deloc pentru ceea ce i se întamplă", a declarat Popoviciu.

Omul de afaceri a spus că dacă ar fi să aibă o competiţie cu Gigi Becali, aceasta ar fi pe cifra de afaceri, nu pe libertate.

"Am fost reţinut pentru 24 de ore şi nu doresc asta nici măcar duşmanilor mei. Dacă am o competiţie cu Gigi Becali, aceasta este pe cifra de afaceri, nu pe libertate. Dacă eram capabil să ordon arestarea lui Becali, aşa cum se insinuează, aş fi făcut-o de când mi-a făcut plângere, nu acum", a mai spus Popoviciu.

Citeşte mai multe decalaraţii ale lui Puiu Popviciu pe www.qmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici