Portretul ideal al angajatului pe timp de criză

Tinerii care se pregătesc să termine facultatea în 2010 ar fi bine să se mai apuce de încă o şcoală, pentru că anul acesta angajatorii privaţi caută în special persoane cu state vechi într-un anumit domeniu. Vechimea nu este însă neapărat un argument în faţa patronilor dacă aspirantul la un post nu vine cu un portofoliu impresionant, dar şi cu rezultatele concrete ale colaborărilor anterioare, arată "Gândul".

54 afișări
Imaginea articolului Portretul ideal al angajatului pe timp de criză

Portretul ideal al angajatului pe timp de criză (Imagine: Gândul)

"Angajatorii caută cu predilecţie persoane cu un grad mare de calificare şi cu o bogată expertiză în variate domenii. Iar dacă aceşti oameni sunt dispuşi să muncească pe niveluri salariale inferioare pregătirii lor sau să deţină mai multe funcţii prin cumul, atunci avem profilul dorit de angajatori pentru această perioadă de criză", a declarat pentru "Gândul" Corina Diaconu, directorul general al ABC Human Capital.

Citeşte mai multe despre ce caută angajatorii pe timp de criză pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici