Portul Constanţa Sud - fluvial, redeschis

Autorităţile au redeschis, marţi după-amiază, Portul Constanţa Sud fluvial, după ce s-a constatat că vântul a mai scăzut în intensitate şi nu mai reprezintă un pericol pentru siguranţa navigaţiei.

19 afișări
Imaginea articolului Portul Constanţa Sud - fluvial, redeschis

Portul Constanţa Sud - fluvial, închis din cauza vântului puternic (Sursa: Mediafax Foto)

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, a declarat că manevrele au fost reluat marţi, de la ora 17.00, în Portul Constanţa Sud fluvial, după ce forţa vântului s-a mai diminuat.

Portul a fost închis marţi după-amiază, deoarece vântul sufla din sector sud-vestic cu forţa 7 pe scara Beaufort. De asemenea, a fost reluat şi traficul prin Ecluza Agigea, care fusese restricţionat tot din cauza vântului puternic.

Celelalte porturi maritime nu au avut de suferit, marţi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, activitatea acestora desfăşurându-se normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici