Porturile maritime au fost închise, din cauza ceţii

Porturile maritime au fost închise din nou, duminică dimineaţa, din cauza ceţii, la numai două ore după ce fuseseră deschise, vizibilitatea fiind din nou redusă sub o jumătate de milă marină.

7 afișări
Imaginea articolului Porturile maritime au fost închise, din cauza ceţii

Porturile maritime au fost închise din cauza ceţii

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, a declarat că la ora 10.30, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, maritim şi fluvial şi Midia din cauza ceţii. De asemenea, tot din cauza vizibilităţii reduse, a fost blocat traficul şi pe Canalul Dunăre - Marea Neagră.

Porturile Constanţa Nord, Sud şi Midia au mai fost închise în această dimineaţa, tot din cauza ceţii. Astfel, de la ora 4.00 până la ora 8.00, au fost oprite toate operaţiunile portuare deoarece vizibilitatea era extrem de redusă.

Porturile maritime şi Canalul Dunăre - Marea Neagră vor redeveni operaţionale după ridicarea ceţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici