Poştaş jefuit şi bătut, la Arad - VIDEO

Un poştaş a reclamat la Poliţie că a fost bătut, vineri, în curtea unui imobil din municipiul Arad, iar agresorul a fugit cu geanta de serviciu a acestuia, în care poştaşul susţine că mai avea aproximativ 40.000 de lei.

44 afișări
Imaginea articolului Poştaş jefuit şi bătut, la Arad - VIDEO

Poştaş jefuit şi bătut, la Arad (Imagine: Mediafax Foto)

Poştaşul, în vârstă de 40 de ani, le-a declarat poliţiştilor că împărţea pensiile, iar în curtea unui imobil a fost atacat de un bărbat care l-a lovit cu pumnul în faţă şi i-a smuls de pe umăr geanta de serviciu în care mai avea circa 40.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Arad, victima spune că a încercat să fugă după agresor, însă nu l-a ajuns din urmă.

Poştaşul a solicitat o ambulanţă la locul incidentului, iar medicii i-au oferit îngrijiri medicale, curăţându-i rana de la buză.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, un tânăr de 25 de ani, martor al incidentului, s-a prezentat la Poliţie pentru a da declaraţii. Conform relatărilor acestuia, agresorul ar fi un tânăr pe care martorul respectiv l-a urmărit câteva sute de metri pe străzile din Arad şi l-a prins, dar i-a scăpat pentru că atacatorul i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă.

Conform surselor citate, când a pornit în urmărirea agresorului martorul incidentului şi-a luat din maşina personală un baston pe care l-a aruncat după atacator şi l-a lovit, bărbatul căzând. Martorul susţine că l-a ajuns din urmă pe agresor şi a încercat să îl imobilizeze pe un trotuar, moment în care acesta i-a pulverizat în ochi spray lacrimogen şi astfel bărbatul a scăpat.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici