Poveste de dragoste la vaccinare. Un bărbat din Capitală s-a imunizat pentru a pleca cu soţia la tratament în străinătate

  • Un exemplu de „dragoste până la adânci bătrâneţi” este povestit, vineri, de către reprezentanţii campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, protagonişti fiind Adrian şi Gabriela Popa.
  • Cei doi s-au vaccinat la un centru din Capitală pentru ca ea să poată merge în străinătate la tratament.
738 afișări
Imaginea articolului Poveste de dragoste la vaccinare. Un bărbat din Capitală s-a imunizat pentru a pleca cu soţia la tratament în străinătate

Cuplu la vaccinare FOTO ROVaccinare/Facebook

Povestea de dragoste dintre Adrian şi Gabriela Popa este relatată pe contul de Facebook RoVaccinare, ca fiind un exemplu de urmat. Cei doi s-au vaccinat pentru că ea are nevoie de tratament în străinătate, iar el o va însoţi.

„Ne-am hotărât să ne vaccinăm pentru că vrem să ieşim din ţară pentru tratamentele soţiei. Acum 14 ani, soţia s-a operat de cancer, tratat prin chimioterapie şi radioterapie. După 4 ani au apărut probleme locomotorii, efectele radioterapiei, soţia începând treptat să nu mai poată să meargă. De 10 ani stă în scaun cu rotile. Sperăm să ajungem în Italia unde am găsit un tratament, iar condiţiile lor de intrare şi şedere sunt mai stricte decât la noi. Am găsit condiţii foarte bune la Palatul Copiilor şi le mulţumim tuturor pentru ajutor”, spune Adrian Poa.

Gabriela îşi ţine soţul strâns de mână şi povesteşte cum radioterapia a afectat-o: „Nu pot să mai merg”, spune ea.

Soţii Adrian şi Gabriela Popa s-au vaccinat împotriva COVID-19 la Centrul de Vaccinare amenajat la Palatul Naţional al Copiilor.

Un exemplu de „dragoste până la adânci bătrâneţi” „Ne-am hotărât să ne vaccinăm pentru că vrem să ieşim din ţară...

Publicată de RO Vaccinare pe Vineri, 9 aprilie 2021

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici