Prahova: Incendiu puternic izbucnit în secţia de bureţi a Fabricii de mobilă "Relaxa" Mizil. Pompieriiau stins incendiul după patru ore

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, la Fabrica de mobilă "Relaxa", din oraşul prahovean Mizil, flăcările cuprinzând câteva sute de metri pătraţi din secţia de bureţi aflată în incinta fabricii, nicio persoană nefiind rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

507 afișări
Imaginea articolului Prahova: Incendiu puternic izbucnit în secţia de bureţi a Fabricii de mobilă "Relaxa" Mizil. Pompieriiau stins incendiul după patru ore

Prahova: Incendiu puternic izbucnit în secţia de bureţi a Fabricii de mobilă "Relaxa" Mizil (Imagine: Costi Tudor/Mediafax Foto)

UPDATE Pompierii ISU Prahova au stins incendiul de la "Relaxa" Mizil după o intervenţie de peste patru ore

Pompierii din cadrul ISU Prahova au stins incendiul izbucnit, luni după-amiază, la fabrica de mobilă ”Relaxa”, din oraşul prahovean Mizil, intervenţia pompierilor durând peste patru ore în condiţiile în care incendiul a cuprins sute de metri pătraţi dintr-o clădire în care erau depozitaţi bureţi.

Zeci de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova au acţionat pentru stingerea incendiului izbucnit, luni după-amiază, la secţia de bureţi din cadrul fabricii de mobilă ”Relaxa” din Mizil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Echipajele de intervenţie au reuşit să lichideze incendiul luni seară, în jurul orei 23.00, în urma unei acţiuni care a durat peste patru ore.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Fabrica de mobilă "Relaxa", din oraşul Mizil.

Primele informaţii arată că focul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi în secţia de bureţi din incinta fabricii.

Tot personalul fabricii aflat în zona incendiului a fost evacuat, nicio persoană nefiind rănită, patru autospeciale de stingere intervin pentru lichidarea incendiului, iar în zonă a ajuns şi o ambulanţă SMURD pregătită să acorde asistenţă medicală în caz de urgenţă.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii acţionează pentru stingerea flăcărilor.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele producerii acestui incendiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici