Prahova: Tânăr mort după ce a fost luat de o viitură în Masivul Bucegi

Un tânăr turist a fost luat de o viitură, sâmbătă după-amiază, pe Valea Bucşoiului, din Masivul Bucegi, fiind găsit mort, în cursul serii, de către echipele de salvamontişti plecate în căutarea lui.

657 afișări
Imaginea articolului Prahova: Tânăr mort după ce a fost luat de o viitură în Masivul Bucegi

Prahova: Tânăr luat de o viitură în Masivul Bucegi (Imagine: Alin Ivan/Arhiva Mediafax Foto)

Trupul neînsufleţuit al tânărului a fost descoperit la câteva sute de metri de locul în care a fost luat de viitură, a declarat şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc.

Acesta a precizat că cei doi prieteni ai tânărului mort au fost şi ei găsiţi şi recuperaţi, iar la ora transmiterii acestei ştiri salvamontiştii se îndreaptă cu ei spre Cabana Omu.

Gheorghe Haiduc nu a putut da detalii despre vârsta, numele sau localitatea din care provine tânărul luat de viitură şi găsit mort.

Potrivit procedurilor, cadavrul va fi dus la Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei în deverea stabilirii cauzelor morţii.

Tânărul a fost luat de o viitură, sâmbătă după-amiază, pe Valea Bucşoiului, din Masivul Bucegi, salvamontiştii din Buşteni plecând în căutarea acestuia, după ce au fost anunţaţi de către cei doi prieteni ai tânărului.

Operaţiunea salvamontiştilor a fost extrem de dificilă, în condiţiile în care pe munte este furtună, iar trăsnetele sunt extrem de dese şi puternice, şi la ora transmiterii acestei ştiri în staţiunea Buşteni plouând torenţial.

Tânărul a urcat pe munte împreună cu doi prieteni, un băiat şi o fată, iar la un moment dat a fost luat de viitură foarte puternică, prietenii lui cerând ajutor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici