Prefectura Capitalei a amendat Primăria Sectorului 5 pentru că nu a deszăpezit străzile

Prefectura Capitalei a amendat, joi, cu 1.500 lei Primăria Sectorului 5 pentru că nu a deszăpezit străzile din această unitate teritorial-administrativă a Bucureştiului.

28 afișări
Imaginea articolului Prefectura Capitalei a amendat Primăria Sectorului 5 pentru că nu a deszăpezit străzile

Prefectura Capitalei a amendat Primăria sectorului 5 pentru că nu a dezăpezit străzile (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de joi al Prefecturii Municipiului Bucureşti, amenda administraţiei locale a Sectorului 5 a fost dată în urma verificărilor efectuate de Corpul de Control al Prefecturii, împreună cu reprezentanţi ai municipalităţii şi ai Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice.

Sancţiunea a fost aplicată în baza prevederilor Ordonanţei de Urgenţă 21/2002 pentru gospodărirea localităţilor, mai precizează sursa citată.

Astfel, în urma verificărilor s-a constatat că la nivelul sectorului 5 nu au fost respectate prevederile Ordonanţei, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, fiind sancţionat cu amenda maximă prevăzută de lege de 1.500 de lei.

În urmă cu o săptămână, această unitate teritorial administrativă a Capitalei a fost amendată şi de reprezentanţii primăriei Capitalei, cu 60.000 de lei, pentru că, în urma căderilor de zăpadă arterele din sector nu au fost curăţate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici