Restricţiile COVID în România. Prelungirea stării de alertă, discutată luni în şedinţa de Guvern

Starea de alertă va fi prelungită începând de pe data de 13 mai, potrivit unui proiect de HG aflat pe ordinea de zi a şedinţei Executivului, care are loc luni, începând cu ora 16.30.

2551 afișări
Imaginea articolului Restricţiile COVID în România. Prelungirea stării de alertă, discutată luni în şedinţa de Guvern

Restricţiile COVID în România. Prelungirea stării de alertă

Pe agenda şedinţei de Guvern se află un proiect de hotărâre privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 mai, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Măsura a fost anunţată de premierul Florin Cîţu, care preciza că vor fi eliminate unele măsuri „care nu-şi au rostul”, cum ar fi cele referitoare la schi.

Tot în şedinţa de luni guvernul are pe agendă eliberarea lui Viorel Raşcovici din funcţia de subprefect al judeţului Alba.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici