Premieră în Sectorul 2 din Bucureşti. În parcul Cinema Floreasca a apărut o staţie de compostare a deşeurilor

  • O staţie de compostare a deşeurilor a fost deschisă în parcul Cinema Floreasca din Sectorul 2 al Capitalei.
  • Este vorba despre o unitate care preia deşeurile vegetale biodegradabile.
5175 afișări
Imaginea articolului Premieră în Sectorul 2 din Bucureşti. În parcul Cinema Floreasca a apărut o staţie de compostare a deşeurilor

Containerele de compost au fost cumpărate de o companie privată, iar Primăria Sectorului 2 a asigurat terenul necesar amplasării acestora.

Prima iniţiativă privată de compostare a deşeurilor a prins viaţă. Acum 6 luni de zile am fost contactat de către Cyrill pentru a amplasa containere de compost în parcul Cinema Floreasca. După multă (multă, multă) birocraţie, astăzi proiectul a prins viaţă. Urban Cultor s-a ocupat de ceea ce înseamnă staţia de compostare, primăria a asigurat spaţiul şi amplasarea”, a explicat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Primarul Mihaiu a spus că staţia de compostare poate fi folosită începând de luni.

„De astăzi, cetăţenii din zona Floreasca pot duce deşeurile vegetale biodegradabile la o mini staţie de compost. Şi asta la cererea comunităţii. Pentru că acesta e rolul primăriei: să faciliteze rezolvarea problemelor comunităţii”, a precizat primarul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici