Premieră în timpul pandemiei. La Satu Mare se deschide Târgul de Paşte

  • Este o premieră locală pe care autorităţile locale vor să o transforme în tradiţie.
  • Târgul va fi deschis şi în timpul Paştelui ortodox.
  • Din cauza pandemiei, în interior vor fi impuse mai multe reguli.
293 afișări
Imaginea articolului Premieră în timpul pandemiei. La Satu Mare se deschide Târgul de Paşte

Premieră în timpul pandemiei. La Satu Mare se deschide Târgul de Paşte

Târgul se va desfăşura timp de opt zile, într-un parc din oraşul Satu Mare.

În interior vor fi circuite pentru vizitatori, se vor respecta normele de protecţie şi va fi permis accesul unui număr limitat de persoane.

30 de căsuţe cu produse locale au fost deja amplasate în parc, anunţă autorităţile locale.

„În acest an, avem onoarea să lansăm şi să punem bazele unui eveniment care să devină tradiţie în Satu Mare: Târgul de Paşte, cu produse 100% locale. Vă invităm aşadar, la Târgul Produselor Sătmărene, în perioada 26 martie - 3 aprilie, între orele 10.00 şi 18.00, în parcul din Piaţa Libertăţii”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Satu Mare.

Un eveniment similar va fi organizat cu ocazia Paştelui ortodox.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici