Preşedintele Băsescu, ovaţionat la noul sediu al Episcopiei Ortodoxe Române din Italia

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, duminică, la orele prânzului, la noul sediu al Episcopiei Române din Italia, din apropierea Romei, fiind întâmpinat cu ovaţii de către unii din cei aproximativ 500 de participanţi la liturghia de inaugurare.

25 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Băsescu, ovaţionat la noul sediu al Episcopiei Ortodoxe Române din Italia

Preşedintele Băsescu, ovaţionat la noul sediu al Episcopiei Ortodoxe Române din Italia (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

La sosire, şeful statului şi soţia sa Maria Băsescu au fost întâmpinaţi de părintele Augustin, fiind conduşi de acesta spre locul unde este oficiată slujba religioasă.

Românii prezenţi la slujbă, unii dintre ei având steaguri tricolore, l-au aplaudat pe şeful statului, i-au urat să trăiască şi au strigat, în timpul desfăşurării liturghiei: "Trăiască Băsescu!” "Băsescu, Băsescu!”.

Tot în timpul desfăşurării slujbei, şeful statului a dat mâna cu unii participanţi şi s-a fotografiat alături de aceştia.

La ora transmiterii acesti ştiri, slujba de inaugurare se află în desfăşurare, mulţi dintre românii prezenţi la ceremonie continuând să meargă spre locul unde se află preşedintele pentru a da mâna cu acesta.

După terminarea slujbei, sunt programate alocuţiuni susţinute de IPS Iosif, PS Siluan şi de şeful statului.

La finalul evenimentului şeful statului va participa la o serbare câmpenească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici