Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti va deveni cetăţean de onoare al Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat, miercuri, proiectul de hotărâre care prevede acordarea titlului de cetăţean de onoare al Capitalei preşedintelui Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, Aurel Vainer.

187 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti va deveni cetăţean de onoare al Capitalei

Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti va deveni cetăţean de onoare al Capitalei

Proiectul de hotărâre a fost aprobat, miercuri, cu unanimitate în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

"Se conferă titlul de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti domnului dr. Aurel Vainer în semn de recunoaştere pentru apărarea, promovarea şi susţinerea valorilor tradiţionale spirituale iudeo-creştine şi pentru combaterea antisemitismului, rasismului, xenofobiei şi negării Holocaustului”, se arată în proiectul de hotărâre.

Aurel Vainer deţine, în acelaşi timp, funcţia de vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti. El a împlinit 86 de ani pe 10 ianuarie.

Aurel Vainer este doctor în economie din 1966 şi se află la al treilea mandat de deputat în Parlamentul României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici