Preşedintele PC Neamţ, acuzat că şi-a bătut soţia - VIDEO

Poliţia Municipală Piatra Neamţ face cercetări pentru lovire în cazul preşedintelui PC Neamţ, Cristian Liciu, în urma unei plângeri prealabile depuse de soţia acestuia, în timp ce pe internet apar imagini în care o femeie este bătută crunt, presa relatând că acela care o loveşte ar fi Liciu.

1965 afișări
Imaginea articolului Preşedintele PC Neamţ, acuzat că şi-a bătut soţia - VIDEO

Preşedintele PC Neamţ, acuzat că şi-a bătut soţia

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ, inspectorul de poliţie Lilian Andrieş, a declarat că în cazul lui Cristian Liciu se fac cercetări privind o reclamaţie de lovire.

El a spus că soţia acestuia a depus o plângere prealabilă pentru lovire, iar la Poliţia Municipiului Piatra Neamţ a mai fost depusă o plângere, a lui Cristian Liciu, pentru distrugere şi tulburarea folosinţei locuinţei.

Liderul PC Neamţ, Cristian Liciu, nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Pe internet au apărut imagini cu un bărbat care îşi loveşte soţia, după ce o scoate cu forţa dintr-o maşină. Bărbatul o împinge pe femeie într-un zid, unde aceasta cade, iar la incident asistă mai multe persoane, fără a interveni în timpul conflictului, ci doar după ce bărbatul pleacă. Presa relatează că bărbatul din imagini ar fi preşedintele PC Neamţ Cristian Liciu, iar incidentul ar fi avut loc în curtea brutăriei deţinute de Liciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici