Preşedintele TATA, Bogdan Drăghici, acuzat că ar fi violat şi agresat sexual un minor, a fost scos din arest pentru percheziţia informatică

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), Bogdan Drăghici, a fost scos din Arestul Poliţiei Capitalei pentru a participa la IGPR la percheziţia informatică efectuată în dosarul de viol şi agresiune sexuală, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

1493 afișări
Imaginea articolului Preşedintele TATA, Bogdan Drăghici, acuzat că ar fi violat şi agresat sexual un minor, a fost scos din arest pentru percheziţia informatică

Preşedintele TATA, Bogdan Drăghici, scos din arest pentru a lua parte la percheziţia informatică-surse

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru MEDIAFAX, că Bogdan Drăghici, liderul Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (T.A.T.A), participă, miercuri, la o percheziţie informatică în dosarul în care este bănuit că ar fi violat şi agresat sexual minori.

Acesta a fost scos din Arestul Poliţiei pentru a participa la procedură.

Soţia lui Bogdan Drăghici, arestat după ce a fost acuzat că şi-a violat de mai multe ori fiica vitregă, ar fi vrut să sesizeze DGASPC, însă a spus că i s-a reproşat că încearcă să îl defăimeze pe preşedintele T.A.T.A., considerat un tată model.

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor este acuzat de abuz sexual şi în alte două cazuri, de către o nepoată şi o fată a unor prieteni de familie.

Sursele judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că atunci când a fost audiat Bogdan Drăghici, acesta a negat acuzaţiile ce i se aduc şi a spus că acestea reprezintă punctul culminant al demersurilor pe care fosta sa soţie le-a făcut de-a lungul ultimilor ani pentru a o lua din casă pe fiica lor minoră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici