Preşedintele Ungariei, Janos Ader, va asista la slujba oficiată de Papa Francisc la Şumuleu Ciuc

Preşedintele Ungariei, Janos Ader, şi soţia sa, Anita Herczegh, vor asista la slujba oficiată de Papa Francisc pe 1 iunie în localitatea Şumuleu Ciuc, situată la periferia oraşului Miercurea Ciuc, în Harghita, anunţă Preşedinţia de la Budapesta, conform agenţiei MTI şi site-ul HungaryToday.hu.

677 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Ungariei, Janos Ader, va asista la slujba oficiată de Papa Francisc la Şumuleu Ciuc

Preşedintele Ungariei, Janos Ader, va asista la slujba oficiată de Papa Francisc la Şumuleu Ciuc

Janos Áder a fost invitat la slujbă de György Jakubinyi, Arhiepiscopul romano-catolic de Alba Iulia.

De asemenea, Janos Ader şi Anita Herczegh vor vizita locul tradiţional de pelerinaj de la Şumuleu Ciuc şi pe 8 iunie.

Peste 100.000 de pelerini s-au înscris deja pentru a participa, pe 1 iunie, la slujba oficiată de Papa Francisc la Sanctuarul Marian de la Şumuleu Ciuc.

Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai-2 iunie şi va fi prezent la Bucureşti, Iaşi, Blaj şi Şumuleu Ciuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici