Prima zăpadă pe Transfăgărăşan şi Transalpina. Drumarii spun că deocamdată nu sunt probleme de circulaţie

Prima zăpadă pe Transfăgărăşan. Drumarii spun că luni au deszăpezit deja la Bâlea. Stratul de zăpadă măsoară 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă.

717 afișări
Imaginea articolului Prima zăpadă pe Transfăgărăşan şi Transalpina. Drumarii spun că deocamdată nu sunt probleme de circulaţie

Drumarii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, care acţionează pe cel mai cunoscut drum din România, pentru deszăpezire, spun că au intervenit, de dimineaţă, la Bâlea, pentru curăţarea carosabilului.

Stratul de zăpadă măsoară 3 centimetri pe tronsonul dintre Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă.

Drumarii spun că deocamdată nu sunt probleme de circulaţie.

„Îi rugăm pe cei care vor să circule în zonă să fie pregătiţi să conducă în condiţii de #iarnă pentru că vremea va rămâne deosebit de rece şi în următoarele zile!”, transmite DRDP Braşov.

Prima zăpadă şi pe Transalpina

Drumarii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova anunţă că au acţionat noaptea trecută pe DN 67C (Transalpina) cu 2 utilaje de deszăpezire, pentru a asigura un carosabil practicabil în condiţii de siguranţă.

A fost împrăştiat material antiderapant şi s-a intervenit şi cu lama acolo unde a fost cazul.

„Rugăm participanţi la trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător pentru iarnă dacă doresc să parcurgă drumuri unde temperaturile sunt scăzute sau unde sunt precipitaţii sub forma de ninsoare” - este mesajul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici