Primăria Capitalei vrea să schimbe iluminatul dintr-un parc cu 11 milioane de euro

Primăria Capitalei vrea să modernizeze iluminatul din Parcul Herăstrău cu suma de 52 de milioane de lei, potrivit unui proiect de hotârâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti de joi.

669 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei vrea să schimbe iluminatul dintr-un parc cu 11 milioane de euro

Fostul Parc Herăstrău (în prezent parcul Regele Mihai I) ar putea avea un nou sistem de iluminat şi un sistem de supraveghere video, dacă CGMB va vota, joi, un proiect care presupune aprobarea sumei de 52 de milioane de lei (peste 11 milioane de euro), pentru acest obiectiv.

Iluminatul public din Herăstrău ar urma să fie cu tehnologie LED, iar Primăria Capitalei spune că actualul sistem este unul foarte vechi, din cauza căruia se plătesc foarte mulţi bani pentru electricitate.

Parcul Herăstrău are 187 de hectare, iar aleea care înconjoară lacul are o lungime de aproape 6 kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici