Primăria Sectorului 3 vrea să dea până la 43 mil.euro pentru reparaţii la clădirile din administrare

Primăria Sectorului 3 vrea să dea până la 43 de milioane de euro pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de reparaţii la unităţile şcolare, dar şi la toate clădirile pe care le are în administrare, potrivit unui anunţ de participare la licitaţie.

124 afișări
Imaginea articolului Primăria Sectorului 3 vrea să dea până la 43 mil.euro pentru reparaţii la clădirile din administrare

Primăria Sectorului 3 vrea să dea până la 43 mil.euro pentru reparaţii la clădirile din administrare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform anunţului publicat pe www.e.licitaţie.ro, contractul urmează să fie atribuit prin licitaţie deschisă şi are în vedere proiectarea şi execuţia lucrărilor de reparaţii curente şi capitale la unităţile şcolare, dar şi la toate clădirile aflate în administrarea Sectorului 3.

În acest sens ar urma să fie încheiat un acord-cadru cu maximum trei agenţi economici, pe o perioadă de 48 de luni.

Valoarea estimată este de 196.373.920,15 lei (aproximativ 43 de milioane de euro) fără TVA, banii fiind asiguraţi din bugetul local, dar şi din alte surse financiare legal constituite.

De asemenea, urmează să fie atribuite minimum 81 de contracte subsecvente, în functie de fondurile bugetare alocate de către autoritatea contractantă, valoarea acestora urmând să fie stabilită ulterior.

Potrivit sursei citate, cel mai mic contract subsecvent urmează să aibă o valoare de 113.309,03 lei fără TVA, iar cel mai mare, de 37.998.494, 79 lei fără TVA. Valoarea minimă a acordului cadru poate fi de 37.998.494,79 lei fără TVA, iar cea maximă, de 196.373.920,15 lei fără TVA.

"În valoarea totală estimată a acordului cadru nu a fost inclusă o valoare pentru cheltuieli diverse şi neprevăzute. Proiectarea nu va depăşi trei la sută, iar organizarea de şantier nu va depăşi unu la sută din valoarea contractului", se mai arată în anunţ.

Criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare fiind 12 martie, ora 9.30.

Licitaţia va fi organizată la sediul Primăriei Sectorului 3, în 12 martie, la ora 10.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici