Primăria Timişoara a găsit voluntari pentru consiliile de administraţie din şcoli

  • Primarul oraşului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat că a găsit 61 de voluntari dispuşi să facă parte din consiliile de administraţie ale şcolilor.
  • Aceştia au fost aleşi din 165 de persoane care au participat la acţiunea iniţiată de edilul şef.
205 afișări
Imaginea articolului Primăria Timişoara a găsit voluntari pentru consiliile de administraţie din şcoli

Sursa foto: Mediafaxfoto

În luna februarie, Dominic Fritz a anunţat că vrea să modifice modul în care sunt numiţi reprezentanţii Primăriei în consiliile de administraţie din grădiniţe şi şcoli. Atunci, edilul şef susţinea că doreşte ca timişorenii să primească un rol mai important în conducerea şcolilor şi anunţa că are nevoie de persoane creative.

165 de persoane au răspuns apelului făcut de primarul Fritz

„S-au înscris 165 de persoane, oameni excepţionali, interesaţi de calitatea invăţământului în Timişoara - şi le mulţumesc tuturor celor care au candidat. Procesul de evaluare a candidaturilor a fost coordonat în mod voluntar de Asociatia Pentru Valori In Educatie - AVE Romania, iar departajarea s-a făcut în baza a trei criterii: motivaţie, experienţă profesională, experienţă în învăţământul preuniversitar. Zilele acestea am semnat dispoziţiile de numire ale celor 61 care vor reprezenta primarul în Consilii de Administraţie. Sunt profesionişti care provin din mediul de afaceri, sectorul educaţional, IT sau ONG-uri şi ştiu că vor face tot ce le stă în putinţă să crească standardele învăţământului timişorean, contribuind fiecare cu experienţa şi abilităţile lor”, a anunţat Dominic Fritz pe Facebook.

Fritz a dezvăluit ce rol vor avea voluntarii în şcolile timişorene.

„Vrem să deschidem administrarea şcolilor spre timişoreni. Avem nevoie de: pasiune pentru educaţia copiilor, dorinţa de a participa la reformă, gândire înţeleaptă, dar şi creativă şi vreo 2-4 ore pe lună de muncă voluntară”, a explciat primarul Fritz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici