Primarul Ciprian Ciucu: În Sectorul 6 se întâmplă un fenomen ciudat, se fac lucrări inutile

  • Primarul Ciprian Ciucu susţine că în Sectorul 6 se fac lucrări inutile.
  • Acestea nu sunt anunţate şi, probabil, sunt realizate de societăţile din subordinea Primăriei Generale, spune Ciucu.
  • Edilul şef a anunţat că a comandat o aplicaţie pentru a monitoriza toate operaţiunile din Sectorul 6.
603 afișări
Imaginea articolului Primarul Ciprian Ciucu: În Sectorul 6 se întâmplă un fenomen ciudat, se fac lucrări inutile

Primarul Ciprian Ciucu: În Sectorul 6 se întâmplă un fenomen ciudat, se fac lucrări inutile

Primarul Ciprian Ciucu a dezvăluit faptul că nu a fost informat despre lucrările efectuate în jurul gurilor de canal de pe bulevardele din Sectorul 6. Este un fenomen ciudat, iar lucrările par a fi inutile, susţine edilul şef.

„În Sectorul 6 se întâmplă un fenomen ciudat, inexplicabil d.p.d.v. logic. S-a umplut de astfel de lucrări, în jurul gurilor de canal de pe bulevardele principale. Pe noi nu ne-a notificat nimeni. Nu ştim dacă le face Administraţia Străzilor sau altcineva. Cele mai multe astfel de lucrări par evident inutile, toată operaţiunea pare un sabotaj la adresa Primarului General sau cineva îşi face de lucru ca să deconteze nişte lucrări aiurea. Cu oamenii lui Pandele si Firea nu vom face treabă”, a explicat Ciucu pe Facebook.

Primarul Ciprian Ciucu a anunţat că a comandat o aplicaţie ca să afle ce lucrări se desfăşoară în sectorul lui.

„Adiministraţiile PMB nu se simt niciodată datoare să înştiinţeze şi Primăria Sectorului 6 când fac lucrări, nu există o planificare şi coordonare minimală, oricât m-aş strădui eu. Şi toată lumea din Sectorul 6 mă întreabă pe mine, pentru că de obicei răspund. Am comandat o aplicaţie ca să punem toate aceste lucrări pe o hartă, ca să ştim si noi ale cui sunt după ce Poliţia locală îi va identifica pe toţi aceşti operatori scăpaţi din mână şi necoordonaţi”, a precizat Ciprian Ciucu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici