Primarul Sectorului 1 a dispus verificări la blocul unde a izbucnit incendiul

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dispus, sâmbătă seara, să se facă verificări la blocul nelocuit unde a izbucnit incendiul, pentru a vedea modul în care au fost emise autorizaţiile de construire.

873 afișări
Imaginea articolului Primarul Sectorului 1 a dispus verificări la blocul unde a izbucnit incendiul

Primarul Sectorului 1 a dispus verificări la blocul unde a izbucnit incendiul

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dispus, sâmbătă seara, să se facă verificări în cazul proprietarului imobilului din strada Parcului nr. 20, unde a izbucnit un incendiu la terasă.

Verificările privesc modul în care au fost emise autorizaţiile de construire.

Poliţiştii locali de la Ordine Publică au ajuns la locul incendiului şi acordă suport echipajelor ISU, care au izolat perimetrul, informează reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

Blocul era în construcţie şi era nelocuit.

Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov, incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcţie.

Primele informaţii sunt că ard butoaie cu smoală şi carton bituminat, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 500 de metri pătraţi.

La ora transmiterii ştirii, incendiul nu se mai manifestă cu flacără, iar o parte din autospeciale vor fi retrase din dispozitiv

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici