Primarul Timişoarei, despre copacii doborâţi. Ce se va întâmpla cu o parte dintre ei /"Vom planta alţi 10.500. Ca-n minunatul cântec al copilăriei, Podul de piatră: Vom face altul pe râu în jos, Altul mai trainic şi mai frumos"

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, scrie, sâmbătă seara, pe Facebook, despre ceea ce se va întâmpla cu cei 3.500 de arbori doborâţi în urma furtunii de duminică: ”Ca-n minunatul cântec al copilăriei noastre, a tuturor românilor, ”.

353 afișări
Imaginea articolului Primarul Timişoarei, despre copacii doborâţi. Ce se va întâmpla cu o parte dintre ei /"Vom planta alţi 10.500. Ca-n minunatul cântec al copilăriei, Podul de piatră: Vom face altul pe râu în jos, Altul mai trainic şi mai frumos"

Primarul Timişoarei, despre copacii doborâţi. Ce se va întâmpla cu o parte dintre ei /"Vom planta alţi 10.500. Ca-n minunatul cântec al copilăriei : Vom face altul pe râu în jos, Altul mai trainic şi mai frumos>"

Robu susţine că o parte din cei 3.500 de arbori doborâţi în urma furtunii va fi donată nevoiaşilor care se încălzesc cu lemne.

Lemnele rămase vor fi scoase la licitaţie, iar banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru cumpărarea de puieţi.

”Fac public faptul că în locul celor 3.500 de arbori distruşi, vom planta alţi 10.500, adică: în loc de fiecare arbore distrus, vom planta 3 alţii! Ca-n minunatul cântec al copilăriei noastre, a tuturor românilor, <Podul de piatră>: Vom face altul pe râu în jos, Altul mai trainic şi mai frumos>”, scrie edilul pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici