Primarul unui oraş din Botoşani a blocat accesul angajaţilor la Facebook

Angajaţii Primăriei Darabani, judeţul Botoşani, nu mai au acces la reţelele de socializare, după ce primarul a solicitat companiei de furnizare a Internetului să blocheze accesul instituţiei la Facebook, pentru ca activitatea angajaţilor să fie mai eficientă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1261 afișări
Imaginea articolului Primarul unui oraş din Botoşani a blocat accesul angajaţilor la Facebook

Primarul unui oraş din Botoşani a blocat accesul angajaţilor la Facebook

Conducerea Primăriei Darabani vrea, după ce a crescut salariile angajaţilor din subordine, ca aceştia să fie mai eficienţi, motiv pentru care a cerut restricţionarea la reţelele de socializare de pe calculatoarele instituţiei.

“Decizia a fost luată ca o măsură preventivă, pentru ca angajaţii să îşi facă treaba şi să nu îşi petreacă timpul de lucru în interes personal. Nu suntem nici primii, nici ultimii care iau această măsură”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul oraşului Darabani, Liviu Hrimiuc.

Până să se obişnuiască cu lipsa accesului la Facebook, angajaţii Primăriei care petreceau timpul pe reţelele de socializare au cerut ajutorul companiei de furnizare a Internetului, căreia i s-au plâns că nu mai pot accesa Facebook-ul.

”Unii angajaţi au mers la firma care furnizează internet să întrebe de ce nu mai pot intra pe Facebook”, a spus primarul.

În Primăria Darabani lucrează în total 94 de persoane, din care 30 fac parte din aparatul propriu al primarului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici