Primarul unui sector din Capitală: Gazonul însămânţat, de cinci ori mai ieftin decât cel tip rulou

  • Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, susţine că a plantat gazon mai ieftin de cinci ori decât cel folosit în trecut.
  • Ciucu spune că a făcut economie înlocuind gazonul de tip rulou cu cel însămânţat.
  • Gazonul a crescut în două luni, iar banii economisiţi vor fi folosiţi pentru alte investiţii.
1237 afișări
Imaginea articolului Primarul unui sector din Capitală: Gazonul însămânţat, de cinci ori mai ieftin decât cel tip rulou

Sursă foto: Facebook Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6 a postat pe Facebook o filmare cu noul gazon. Edilul a prezentat şi preţurile de achiziţie, rezultând că gazonul plantat acum este de cinci ori mai ieftin decât fostul gazon.

„Preţ pe metrul pătrat, în lei. Gazon Rulou - 59,5 inclusiv TVA (manopera, pregatire etc.), realizat în trecut de către firme şi costisitor de întreţinut. Gazon însămânţat - 11,92 inclusiv TVA (cel din clip), realizat în prezent de ADPDU Sector 6, ieftin de întreţinut. În cost intră pregătirea terenului, munca, seminţele, udatul iniţial”, a explicat primarul Ciprian Ciucu.

Gazonul a crescut în două luni, iar banii economisiţi vor fi folosiţi pentru alte investiţii.

„Cel din imagine a fost însămânţat în urma cu 2 luni, în campania de curăţenie. Iarbă de gazon şi trifoi pitic. Căutăm permanent soluţii de optimizare a costurilor pentru ca banii să ne ajungă pentru lucrări şi investiţii cât mai multe, în tot Sectorul”, a precizat Ciprian Ciucu.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici