Primeşte România bani de la SUA? 682 milioane de dolari pentru ţările din flancul estic al NATO

935 afișări
Imaginea articolului Primeşte România bani de la SUA? 682 milioane de dolari pentru ţările din flancul estic al NATO

Primeşte România bani de la SUA? 682 milioane de dolari pentru ţările din flancul estic al NATO

Administraţia americană a anunţat că va trimite suma de 682 de milioane de dolari ţărilor de pe flancul estic al NATO.

Nu sunt meţionate ţările care vor primi banii respectivi, ci se menţionează că unele şi-au secat arsenalele militare pentru a aproviziona Ucraina cu arme.

Despre România, pe care ruşii o acuză că „tace şi face”, nu se ştie să fi alimentat, oficial, Ucraina cu arme, ci mai degrabă doar cu echipamente de protecţie.

Vestea privind „injecţia” cu dolari a fost dată în contextul anunţării unui alt pachet de provizii militare către Ucraina în valoare de peste 3 miliarde de dolari, care include 50 de vehicule de luptă Bradley, deosebit de potrivite pentru lupta cu forţele ruse din Donbass, 500 de tancuri anti-TOW şi 250.000 de muniţie de 25 mm. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici